Mascha ‘Beautygloss’ Feoktistova verrast met bijzondere babyshower

Lief!

Lees ook

De hoogzwangere Mascha Feoktistova heeft gisteren een emotionele dag gehad, zo laat ze op haar Instagram weten. De YouTuber werd namelijk door enkele goede vriendinnen verrast met een zeer speciale babyshower.

Babyshower

Mascha laat in haar Instagram-bericht weten dat ze in eerste instantie een babyshower niet zag zitten. "Ik heb tegen vriendinnen gezegd dat ik geen babyshower wilde. Vanwege de omstandigheden en dat halen we wel in ooit, met een borrel."

Lees ook:BABYNIEUWS: Mascha 'Beautygloss' Feoktistova is zwanger

Verrassing

Mascha keek daarom ook raar op toen ze vandaag verrast werd door twee goede vriendinnen aan haar voordeur. Mét de nodige cadeaus…

"Als verrassing met ballonnen en een superbijzonder cadeau. Samen met alle meiden die eigenlijk naar de babyshower zouden komen, hebben ze een boek gemaakt", laat de mommy to be weten in haar bericht.

Verhalen

In het boek zitten verschillende verhalen voor de baby, Mascha en manlief Gregor. "Over onze vriendschappen, toekomstvoorspellingen voor Poppy, leuke verhaaltjes én hilarische babyfoto’s. Zo megasuperbijzonder!"

De verrassing van de vriendinnen zorgde dan ook voor een hoop tranen bij de influencer. "Huilen toen ze voor de deur stonden, huilen tijdens het lezen en nu huilen bij het schrijven hiervan. Ik mis de knuffels met vriendinnen zo erg en het is mega gek om deze zwangerschap te ervaren zonder fysiek contact, maar gelukkig Facetimen en appen we allemaal dagelijks en is dit echt oprecht een megabijzondere manier om mijn zwangerschap te vieren", aldus Mascha.

Ik ben gisteren compleet overrompeld met het liefste OOIT 😭 Ik heb tegen vriendinnen gezegd dat ik geen babyshower wilde (gezien de omstandigheden, dat halen we wel ooit in met een borrel ofzo). Toch stonden gisteren @awisashow en @tjana plots voor de deur als verassing met ballonnen en een super bijzonder cadeau – samen met alle meiden die eigenlijk naar de shower zouden komen (en ook ouders) hebben ze een boek gemaakt vol met foto’s en verhalen voor Poppy en mij. Over onze vriendschappen, toekomstvoorspellingen voor Poppy, leuke verhaaltjes én hilarische babyfoto’s. Zo mega super bijzonder! Huilen toen ze voor de deur stonden, huilen tijdens het lezen en nu huilen bij het schrijven hiervan 😭 Ik mis de knuffels met vriendinnen zoo erg en het is mega gek om deze zwangerschap te ervaren zonder fysiek contact, maar gelukkig facetimen en appen we allemaal dagelijks en is dit echt oprecht een mega bijzondere manier om mijn zwangerschap te vieren. Thanks girls ❤️

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss) op

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook

Jørney

Lief! EOTBDD’s Jørney maakt geslacht baby bekend

De ouders to be zijn ontzettend blij met het nieuws.
Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt moeder struggles: ‘Ik heb hier verdorie zo geen zin in’

Het moederschap gaat niet altijd over rozen, zo bewijst Kim maar weer.
Famke Louise

Famke Louise geeft update over zwangerschap

Famke is al 27 weken in verwachting van haar little one.