Temptations Zach: ‘Dit is niet uitgezonden’

"Ik heb twintig van de 24 uur uur lopen janken"

Zach is de meest spraakmakende deelnemer van het laatste seizoen Temptation Island. Dat vindt hij prima, al is hij naar eigen zeggen wel op een bepaalde manier neergezet. Wij spraken hem.

Niet uitgezonden

De manier waarop hij is neergezet, snapt hij wel. "Dit is hoe de tv-wereld werkt en de dingen die je ziet, zijn natuurlijk ook echt gebeurd", vertelt hij.

Maar volgens hem is er ook bewust veel niet in het programma gemonteerd. "Verleidsters Romee en Bibi kunnen beamen dat er van mij ook heel veel níet is uitgezonden. Ik was een week lang heel emotioneel en heb op de dream date twintig van de 24 uur uur lopen janken. Ergens misschien beter, ze hadden me ook kunnen afspiegelen als een slappe lul die alleen maar emotioneel zat te wezen."

Lees ook: Temptations Zach heeft een nieuwe vriendin

Geen spijt

Hoewel hij heel wat kritiek te verduren kreeg tijdens het programma, heeft hij geen spijt van zijn deelname. "Ik ben eindelijk een beetje losgekomen van Simone. Mijn vrienden zijn heel blij dat dat gelukt is, want ik was obsessed met haar. Ik ben blij dat ik er nu voor mezelf een punt achter kon zetten."

Het komt deze keer ook echt niet meer goed, volgens hem. "Ik denk dat dat het meest waardevolle is wat ik eraan over heb gehouden: Ik ben zo gegroeid. Spijt heb ik wel van mijn alcoholgebruik op de tweede dag, want ik wist wat er zou kunnen gebeuren. Ik had dus beter niet zo veel kunnen drinken, maar dan had het ook geen leuke tv opgeleverd."

Lees ook: Kreeg Temptations Romée geld voor avontuurtje met Zach?

Ook benieuwd naar de interviews met Arda, Angela en Roshina? Je leest het in Grazia's zomerboek die nu in de winkel ligt!

Tekst: Jill Waas | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws