Zach klapt uit de school over reden deelname Temptation Island

"Ze wilde haar netwerk uitbreiden"

Lees ook

Zach moest zich in Temptation Island bewijzen tegenover zijn vriendin Simone, maar ging al snel de mist in. Wij spraken hem over de echte reden achter hun deelname.

Bekendheid

Zach deed naar eigen zeggen voor Simone mee aan het programma. "Ze wilde haar netwerk uitbreiden voor haar eigen zaak", vertelt hij. "Er speelden natuurlijk wel dingetjes binnen onze relatie, maar dat had ik niet per se op deze manier hoeven testen." Simone liet eerder weten dat juist Zach mee wilde doen voor de bekendheid.

Lees ook: Temptations Simone reageert op geruchten over nep-relatie met Zach

Frustratie en lust

Die kleine relatieproblemen die er al waren, nam hij wel mee toen ze aanmaal daar zaten. "Bijvoorbeeld het feit dat zij niet altijd respectvol over mij sprak en me af en toe kleineerde."

Achteraf gezien vond Zach het niet echt een relatietest. "Tuurlijk, ik ben de fout in gegaan, maar een echte fysieke of mentale verleiding heb ik nooit gevoeld. Wat gebeurde kwam voort uit frustratie en lust, maar ik had bij géén van die meiden zoiets van: voor haar zou ik Simone willen inruilen."

Lees ook: Temptations Zach en Simone betrokken bij ernstig auto-ongeluk

Klaar mee

Inmiddels is de relatie voorbij en heeft Zach een nieuwe vriendin. "Ik heb er een punt achter gezet na de eerste uitzending. Toen we die beelden terugkeken, besefte ik dat Simone nooit zou kunnen vergeven en vergeten. Ik zag de bui al hangen dat ik elke week de lelijkste dingen naar mijn hoofd geslingerd zou krijgen. Ik kon in haar ogen niets meer goed doen en was klaar met de ruzies en vechtpartijen", zegt hij.

Lees ook: Temptations Simone schept duidelijkheid rondom relatie met Zach

Hypocriet

Ze hebben het na Temptation wel nog geprobeerd. "In de terugblik zie je dat het onduidelijk was of we samen waren, maar toen zagen we elkaar gewoon weer vijf keer in de week. Simone wilde dat alleen niet zo laten zien op tv, omdat ze bang was om hypocriet over te komen nadat ze had geroepen dat ze me nooit terug zou nemen. Ik heb toen ingestemd om alles wat af te zwakken."

Ook benieuwd naar de interviews met Arda, Angela en Roshina? Je leest het in Grazia's zomerboek die nu in de winkel ligt!

Tekst: Jill Waas | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook