Zien we Arda straks weer in Temptation Island met Amber?

Zou hij weer meedoen?

Lees ook

Tijdens Temptation Island bedroog Arda zijn toenmalige vriendin Elke met verleidster Eline. Toch vond hij na het realityprogramma niet bij Eline het liefdesgeluk, maar was het verleidster Amber die zijn hart wist te veroveren. Wij sprak hem.

Trouwen

Het beste wat Arda aan Temptation over heeft gehouden, is zonder twijfel Amber. "Ze is bij mij ingetrokken en het is heel serieus tussen ons. Natuurlijk willen we elkaar eerst nog beter leren kennen, maar trouwen is wel ons ultieme doel", vertelt hij over hun toekomstplannen.

Toch niet perfect

Arda realiseert zich nu dat hij toch iets miste in zijn relatie met Elke, met wie hij als koppel meedeed aan de relatie test. "Mijn relatie met Elke was in mijn ogen perfect, maar ik had niet echt vergelijkingsmateriaal. Pas nu ik met Amber ben, merk ik aan kleine dingen dat ik toch wat miste", vertelt hij.

"Ik ben iemand die heel veel doelen heeft in het leven en heel hard werkt. Ik heb mijn eigen bedrijf AlphaCoaching en ben met nóg twee projecten bezig. Ik besef nu dat ik dat ook wel zoek in een vriendin en Amber heeft diezelfde drive en passie."

Lees ook: Arda onthult de waarheid over breuk met Eline

Spijt

Dat hij nu dolgelukkig is in de liefde, neemt niet weg dat hij spijt heeft van zijn acties op televisie, waarmee hij Elke heeft gekwetst. "In mijn achterhoofd wist ik dat mijn vriendin het ging zien, en het zou mooier zijn geweest als ik mijn twijfels over onze relatie had bewaard tot het laatste kampvuur, daar de confrontatie was aangegaan met Elke en dan pas verder was gegaan."

Maar: "Ik heb geen spijt van hoe het uiteindelijk tussen ons is gelopen, want ik geloof dat alles met een reden gebeurt. Waarschijnlijk was het toch niet de juiste relatie voor Elke en mij."

Lees ook: Temptations Eline over ruzie tussen haar en Amber

Kritiek

Zijn acties zorgden ervoor dat hij het flink te verduren kreeg op social media. "Dat vind ik aan de ene kant wel normaal. Ik doe alles heel erg op gevoel en achteraf gezien, was niet alles zo slim. Toch ben ik blij dat ik het op míjn manier heb gedaan, hoe rot ik het ook vind voor Elke", zegt hij.

"Ik ben nu écht gelukkig, dus selfish zijn heeft me wel iets opgeleverd. Ik ben iemand die heel erg probeert te leren van positieve én negatieve dingen, en deze ervaring heeft mij beter gemaakt als persoon. Ik merk dat ik veel minder grenzen heb, en dat helpt me business wise heel erg: ik ga er all-in. En ik weet nu ook dat ik op relatievlak juist moet oppassen dat ik die grens niet te veel opzoek."

Lees ook: Zo zit het nu tussen Temptations Eline en Arda

Nog een keer?

Of we hem binnenkort weer in Temotation Island zien, maar dan met zijn huidige vriendin Amber? "Dat lijkt me niet zo’n goed idee. Ik geloof in onze relatie, maar Temptation is wel écht een andere game. Ik wil dat niet riskeren, wat ik nu met Amber heb, wil ik absoluut niet kwijt."

Tekst: Jill Waas | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook