Arda onthult de waarheid over breuk met Eline

Dus zo zit het...

Arda deed mee met zijn vriendin Elke, had tijdens Temptation Island een fling met Eline, maar vond uiteindelijk het geluk bij verleidster Amber. Wij spraken hem over zijn spraakmakende deelname aan het programma.

Realiteit

Arda is niet blij met hoe zijn "breuk" met Eline op tv is uitgezonden. "Ik ben niet happy met het beeld dat ze op tv hebben gecreëerd van hoe het tussen Eline en mij is gelopen. Het lijkt nu alsof zij mij heeft laten vallen, maar de realiteit is totaal anders; dat kunnen de mensen die erbij waren bevestigen" begint hij.

Hoe het volgens hem wel is gegaan? "Na het zien van Elke’s reactie op de kampvuurbeelden waarop ik seks had, heb ík een stap teruggezet. Dat hebben ze niet uitgezonden, je ziet alleen maar dat Eline vertrekt uit mijn kamer, waardoor het leek alsof zij míj liet vallen."

Lees ook: Temptations Eline over ruzie tussen haar en Amber

Berichtjes

Volgens Arda probeerde Elina ook na Temptation nog contact met hem te zoeken. "Eline is me berichtjes blijven sturen, maar ondertussen was ik ook al met Amber aan het appen. Ik besefte dat Eline niet de persoon voor mij was en heb gezegd dat ik liever geen contact meer wilde, waarna zij me heeft ontvolgd op social media", legt hij uit. "Maar nu lijkt het alsof eerst Elke me liet vallen en daarna ook Eline en dat ik toen pas naar Amber ging. Maar ik was Amber al die tijd al beter aan het leren kennen, en kwam zelf tot de conclusie dat het de beste keus was om met háár door te gaan."

Lees ook: Zo zit het nu tussen Temptations Eline en Arda

Gênant

Arda is het er wel mee eens dat hij erg snel voor Eline is gevallen. "Het meest gênante vond ik toen ik mezelf en Eline zag ontbijten op het strand. We waren echt aan het praten alsof we al in een koppel zaten, dat was wel overdreven. Ik heb me een beetje laten meeslepen in het moment, zo ben ik totaal niet in het echte leven. Het is Temptation Island, níet Love Island."

Tekst: Jill Waas | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws