Samantha 'Barbie' de Jong onthult babynaam zoontje

Lief!
Samantha 'Barbie' de Jong onthult babynaam zoontje

Samantha 'Barbie' de Jong kondigde eind april aan zwanger te zijn. Een grote verassing voor de blondine en haar vriend Gerrit. Tegenover Story onthult het stel nu de naam en uitgerekende datum van hun toekomstige zoontje.

Datum

Samantha en haar vriend Gerrit kunnen niet wachten tot hun zoontje geboren wordt en iedereen mag het dan ook weten.

Zo laten ze aan Story weten dat behalve het geslacht ze ook de datum al weten. Samantha is uitgerekend op 6 december.

Lees ook: Samantha 'Barbie' onthult geslacht baby

Babynaam

Gerrit had al een babynaam in zijn hoofd voor als het een jongetje zou worden, zo laat hij weten. "Een paar jaar geleden was mijn dochter Thea zwanger en na ruim vier maanden kwam ze erachter dat hun kindje eigenlijk niet levensvatbaar was", vertelt hij.

"Dat was ontzettend moeilijk voor haar. Het beste was om de zwangerschap af te breken. Maar dat is een zwaar proces om te accepteren. Uiteindelijk is Thea voortijdig bevallen van een zoontje. Ze heeft hem de naam Djemino Marco gegeven."

Het stel heeft daarom besloten hun toekomstige zoontje ook die naam te geven. "Hij gaat dus Djemino Marco Meerts heten."

Bron: Story I Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6ebee92088c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });