Vermeende minnares Dirk Kuyt reageert op alle rumoer

Duidelijke taal!

Dirk Kuyt zou na het nieuws over zijn scheiding van vrouw Gertrude, alweer het liefdesgeluk gevonden hebben bij Nathalie Barnhoorn. In een interview met Story reageert zij nu op alle geruchten.

Geruchten

Nathalie heeft een succesvolle carrière opgebouwd. Zo runt ze met haar vader een bedrijf in handelsbemiddeling in landbouwproducten, levende dieren en grondstoffen voor textiel en voedingsmiddelen en is ze actief als lokaal CDA-raadslid.

De plotselinge bekendheid in alle media viel de blondine dan ook best zwaar. "Ik ben erg geschrokken. De berichtgeving kwam volstrekt onverwachts en klopt niet. Ik heb geen relatie of affaire met Dirk Kuyt!"

Lees ook: Voetballer Dirk Kuyt en zijn vrouw na 22 jaar uit elkaar

Relatie

Nathalie laat wel weten dat ze de voetballer kent vanuit Noordwijk. "Maar ook niet heel goed. Gewoon van hallo en tot ziens."

Nathalie gaat dan ook door een moeilijke tijd en kan gelukkig op een hoop steun rekenen van haar familie en vriend. "Ik heb gewoon een relatie! Dat maakt deze berichtgeving extra vervelend", vertelt ze.

Vervelende berichten

Verder laat de blondine weten dat ze veel verantwoording heeft moeten afleggen en veel mensen gelijk een oordeel over haar hadden wat tot nare gevolgen heeft geleid.

"Ik heb via Instagram heel nare verwensingen gekregen. Mensen lezen wat en vellen dan meteen een oordeel over je. Ik ga gewoon door met mijn leven en hoop dat de rust snel terugkeert. Ik probeer mijn hoofd koel te houden, dat is het enige dat ik kan doen."

Bron: Story I Beeld: ANP

Laatste nieuws