Netflix komt met film over leven Ferry Bouman

We can't wait!

Lees ook

Alle fans van Undercover opgelet! Ferry Bouman, de hoofdpersonage uit de populaire serie, krijgt een eigen Netflix film over zijn eigen leven.

Ferry

De film heet Ferry en gaat over de hoofdpersonage in zijn beginnersjaren. De hoofdrollen van Frank Lammers en Elise Schaap zullen ook te zien zijn in de film, zo werd vandaag bekend gemaakt door de streamingsdienst.

De film gaat terug naar het jaar 2006 in Amsterdam. De kille drugsbaron (gespeeld door Frank Lammers) werkt voor de machtige hasjkoning Ralph Brink.

Op een dag wordt de bende overvallen en raakt de zoon van Ralph zwaargewond. Als alle sporen naar een groepje kampers in Brabant leidt, wordt Ferry erop uitgestuurd om de daders te vinden.

Lees ook: Tweede en derde seizoen Undercover binnenkort op Netflix

Beginjaren

Nico Moolenaar, scenarist en creative producer, vertelt dat het succes van de serie Undercover het beste is wat hen kon overkomen. "We zijn trots dat we van Netflix de kans krijgen om te vertellen waar Ferry vandaan komt, hoe hij Danielle heeft leren kennen en hoe hij op de camping is beland, lang voor er sprake was van undercoveragenten in zijn leven."

Acteur Frank vertelt dat een Netflix original over Ferry een droom is die uitkomt. "Ik heb er zin in en vind het geweldig dat we de fans kunnen meenemen naar de beginjaren."

Trots

Ook Elise Schaap kan niet wachten om te beginnen met de opnames. "Ik ben ontzettend trots dat ik onderdeel ben van deze nieuwe Netflix original film. Het is voor ons ook fantastisch om terug te gaan naar het begin, naar het moment dat Danielle en Ferry elkaar leren kennen. We hebben er zin in, het gaat zó leuk worden!"

Wanneer de Netflix original over Ferry uitkomt is nog niet bekend. Hetzelfde geldt voor wanneer de opnames van start gaan. We zullen dus nog even geduld moeten hebben!

Bekijk hieronder alvast een sneak peek.

Bron: RTL Boulevard I Beeld: Undercover, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook