Rebel Wilson pronkt met lichaam op Instagram nadat ze 18 kilo is afgevallen

Wauw!

Rebel Wilson heeft tijdens quarantaine niet stilgezeten. De actrice is flink aan het sporten geslagen en laat weten dat ze zo'n achttien kilo is afgevallen.

Personal trainers

De Australische actrice heeft zich de afgelopen weken flink in het zweet gewerkt en goed op haar eten gelet. Haar personal trainers zijn dan ook meer dan trots op Rebel.

"Gezien haar geringe lengte, hadden we vooraf bepaald dat haar maximaal aantal te verliezen kilo's tussen de 16 en 18 moest liggen. Dit om een gezond gewicht te bereiken dat bij haar postuur past", leggen ze uit. Rebel heeft laten weten dat met haar lengte van 1.57m, haar streefgewicht 75 kg is.

Lees ook: Actrice Rebel Wilson deelt #MeToo ervaring met de wereld

Work-out

Zelf is Rebel ook tevreden over haar prestaties. "Ik heb superhard getraind, wat niet altijd even makkelijk was vanwege de corona restricties. Soms moest ik mijn sit-ups doen in de modder, omdat we alleen buiten konden trainen en het continu regende. Ik ben dan ook blij dat de sportscholen in Australië weer open gaan", vertelt ze aan Daily Mail.

De veertigjarige actrice hoopt anderen te motiveren om ook te gaan sporten. "Ook al moet je dagelijks naar je doelen toe kruipen, geloof me: het is het uiteindelijk allemaal waard. Ik weet als geen ander hoe frustrerend sommige dagen kunnen zijn, maar houd in gedachten waar je het uiteindelijk voor doet."

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws