Omg: geweldig La Casa de Papel-nieuws!

Yay!
Omg: geweldig La Casa de Papel-nieuws!

Het vierde seizoen van La Casa de Papel eindigde met een grote cliffhanger. Fans waren er daarom ook van overtuigd dat er een vijfde seizoen komt. Spaanse media lijken deze geruchten nu te bevestigen en melden zelfs dat er ook nog een zesde seizoen komt!

Nieuwe seizoenen

Spaanse website FormulaTV meldt dat het nu al zeker is dat er nog meer nieuwe seizoenen van de populaire serie op Netflix zullen verschijnen.

In het vijfde en zesde seizoen zullen Alvaro Morte (El Profesor) en Itziar Ituño (Raquel Murillo) weer in de hoofdrollen te zien zijn.

Lees ook: Theorie over seizoen 5 van La Casa de Papel houdt de gemoederen bezig

Geruchten

Hoewel de Spaanse website verder nog meldt dat seizoen vijf en zes al door Netflix zijn besteld, blijft een bevestiging van deze geruchten door de streamingsdienst zélf, nog even uit.

FormulaTV stelt dat er opnieuw gekozen zal worden voor een verhaal dat in twee seizoenen wordt opgedeeld. Vandaar dat er ook nog een zesde seizoen komt. Spannend!

Bron: Esquire | Beeld: La Casa de Papel

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2bad594b849', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });