Monique Westenberg openhartig in bijzondere brief op Instagram

Aah!
Monique Westenberg openhartig in bijzondere brief op Instagram

Hoewel Monique Westenberg normaal gesproken kiekjes van kleine Dré, haar honden of André Hazes plaatst op Instagram, deelt ze nu een bijzondere brief gericht aan premier Mark Rutte op haar account.

Kermis

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kunnen kermisexploitanten nog steeds niet aan de slag, iets waar Monique het niet mee eens is.

"Nog steeds iedere dag ongeloof, thuis, alle kermisattracties in stalling, geen doel, genereren geen inkomsten, op het randje van de afgrond", schrijft Monique in de post.

Lees ook: André Hazes onthult waarom zoontje niet meer op social media te zien is

Brief

De brief is geschreven namens alle kermisexploitanten. "In wat voor schrijnende situatie verkeren wij kermisexploitanten ons toch. Bij elkaar aankloppen doen we nu niet zoals wel het geval is bij zwaar weer of moeilijke tijden", valt er verder te lezen.

"We trotseren namelijk allen dezelfde bizarre storm, ook al zijn we kapitein van ons eigen schip. Ik kan er met mijn verstand gewoon niet bij dat we zo met onze rug tegen de muur zijn gedreven en maar moeten afwachten wat er over ons lot wordt bepaald", klinkt het in de brief.

De kermisexploitanten hopen doormiddel van deze brief op versoepeling van de coronamaatregelen, zodat zij alsnog aan het werk kunnen.

En bericht namens alle kermisexploitanten: ——————> Beste Mark Rutte In wat voor schrijnende situatie verkeren wij kermisexploitanten ons toch 💔🎡 Nog steeds iedere dag ongeloof...thuis... alle kermisattracties in stalling...geen doel...genereren geen inkomsten...op het randje van de afgrond.. enkele 1,5 meter ervandaan en ook erbij die al met de tenen erover heen bungelen... geen enkel perspectief wanneer we weer “mogen”.... Bij elkaar aankloppen doen we nu niet zoals wel het geval is bij zwaar weer of moeilijke tijden...we trotseren namelijk allen dezelfde bizarre storm ookal zijn we kapitein van ons eigen schip... Ik kan er met mijn verstand gewoon niet bij dat we zo met onze rug tegen de muur zijn gedreven en maar moeten afwachten wat er over ons lot word bepaald. Oké gezondheid boven alles voor onze medeburgers...maar een achtbaan is een achtbaan..in een park of reizend🤷🏼‍♀️ Wij willen open‼️liever geen hulp/steun...maar gewoon ons ding doen waar wij onze boterham mee verdienen en gelukkig van worden.. en degene die ons missen weer snel terug te zien zodat ze onze generaties lange volksvermaak weer kunnen bezoeken proeven en beleven. ....Kermis mag toch niet verloren gaan?!!!....Rookworsten is niet ons ding ...wel verzorgen wij voor ieder wat wils o.a heerlijk vers gebakken Oliebollen -poffertjes -suikerpinnnen-popcorn enz..echt een aanrader moet ik u zeggen! Zorgt u er aub voor dat onze lampjes snel weer mogen branden, onze attracties weer mogen draaien en deze niet te versmaden lekkernijen voor de echte liefhebbers binnenkort weer toereikend zijn... Wij móeten niet geholpen worden...Wij VERDIENEN het om geholpen te worden #steundekermis #oudstevolksvermaak #traditie Onze dank is groot ❤️🎡💪🏻

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

Bron: Superguide | Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97b98ea15e8', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });