Fabiola openhartig over moeilijke periode: ‘Ik heb twee weken bijna alleen maar in bed gelegen’

Oh no..

Lees ook

Fabiola Volkers is één van de meest besproken artiesten van het moment. In een nieuwe aflevering van de YouTube-serie Bij Andy in de Auto doet de blondine een boekje open over haar veelbesproken gevecht in Boxing Influencers en praat ze openhartig over de moeilijke periode waar ze doorheen ging.

Afgelast

Het zou hét gevecht van de nieuwe Boxing Influencers worden: Fabiola vs. VonnekeBonneke. Fabiola sprong tijdens de vorige editie in de ring om Vonneke uit te dagen en heeft zich sindsdien rot getraind.

"Dat ik haar moest uitdagen was wel voor mij bedacht", vertelt Fabiola. "VonnekeBonneke wist dat ook al van tevoren. Desondanks werd ze echt aggressief. Echt een gek wijf."

Lees ook: Fabiola heeft héél groot nieuws

Uitdagen

Echter gooide het coronavirus roet in het eten voor het evenement, en werd de wedstrijd afgelast.

Voor Fabiola kwam dat als een grote klap aan. "Ik had elke dag hard getraind, echt heel serieus. Ik was ook blij, want ik kon eindelijk iets aan de wereld laten zien waar ik goed in was. Ik had mijn passie gevonden. Maar een week van tevoren hoor je dan dat het niet doorgaat, vanwege corona", vertelt ze.

Depressief

De blondine heeft het daarna erg zwaar gehad. "Ik wilde mensen trots maken met dat ik eindelijk echt iets goed kan. Nadat het afgelast werd, werd ik echt depressief. Ik heb twee weken bijna alleen maar in bed gelegen. Dat was echt zwaar”, aldus Fabiola.

Bron: Lovereality | Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook