Out & About: Vaderdagtips

Hoe leuk!

Nog niks gepland deze week, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of filmtip. Deze week staat in het teken van dingen om te doen met Vaderdag!

Smaakvolle belevenis in de bioscoop

Een nieuw concept bij bioscoop Kinepolis genaamd KineTasting neemt je mee op een unieke reis, waar je meer komt te weten over de historie en de smaak van Glenfiddich whiskey. Houdt jouw vader van films en whiskey? Dan is deze tour het perfecte cadeau voor je vader.

Waar: alle Kinepolis bioscopen in Nederland
Wanneer: vanaf 1 oktober t/m 22 november 2020

Online Jenever proeven

Het coronavirus laat ons meer en meer dingen online doen. We kunnen daardoor misschien minder naar feestjes en andere evenementen, maar daar laat jeneverproducent Hooghoudt zich niet door kisten. Hooghoudt heeft sindskort namelijk een eigen online jeneverproeverij! De aanmelding verloopt via de website en deelnemers krijgen een proefpakket met vier verschillende miniaturen van de iconische dranken thuis gestuurd om te proeven via een online sessie met Laurens Speek, de smaakexpert van Hooghoudt. Misschien iets voor je vader?

Waar: via deze link
Wanneer: vanaf juni 2020

Beste hamburger ooit

Wil jij je vader verrassen met het beste broodje hamburger ooit? Neem hem dan mee naar The Butcher en bestel "The Daddy". Dit broodje bestaat voor 230g uit Aberdeen Angus beef en bevat maar liefst zes toppings. Deze hamburger zorgt gegarandeerd voor wat quality time tussen jou en je vader!

Waar: The Butcher, Amsterdam
Wanneer: zondag 21 juni 2020

Sushi aan huis

Je vader liever verrassen met een grote box sushi? Regel dan een box van IZAKAYA voor hem. Je hebt de keuze uit drie verschillende boxen: IZAKAYA Sushi Box, IZAKAYA Sushi & Sashimi Box en de IZAKAYA Vegeterian Sushi Box. Vind je dat nog niet genoeg? Bestel er dan een fles wijn of dessert bij.

Waar: IZAKAYA Amsterdam
Wanneer zondag 21 juni 2020

Gezond cadeautje

Kan jouw vader geen minuut stil zitten en wil hij maar al te graag dat jij hem vergezelt tijdens zijn wekelijkse rondje hardlopen? Dan is Vaderdag toch wel de dag om de sportschoenen aan te trekken en mee te rennen en jullie sportieve vaderdagdate te combineren met een bezoek an Poké Perfect: de perfecte healthy afsluiter. Poké Perfect heeft talloze verschilende bowls die je ook nog eens kunt laten bezorgen. Hoe leuk is dat?

Waar: Poké Perfect
Wanneer: zondag 21 juni 2020

Weekendje weg

Deze tip is voor de vader die er graag op uit gaat. Die houdt van alles wat groen is, graag uitwaait op het strand en niet terugdeinst voor een stevige wandeling. Zoek vooral niet verder, wij weten zeker dat wij het perfecte cadeau voor deze natuurgek hebben gevonden, namelijk het fietsarrangement van hotel Blooming in Bergen. Ontdek fietsend de prachtige omgeving tijdens een 2-daags verblijf, waarbij je de fiets mag lenen en je een Dopper waterfles meekrijgt. En daar blijft het niet bij, want wanneer jullie uitgeput en voldaan weer arriveren, staat er ook nog een culinair hoogstandje op het menu in het nieuwe restaurant Zandhoeve. Tijd om je vader eens te verwennen!

Waar: meer informatie via déze link.
Wanneer: zie de link

Voor de foodlover

Liefde gaat door de maag zeggen ze toch? Nou dan ben je bij VESSEL Kitchen & Bar zeker aan het goede adres. Speciaal voor onze lieve vaders staat er op zondag 21 juni van 11.00 uur tot 15.00 uur een juicy Chicken Roast op het menu. De sappige en smaakvolle kip wordt geserveerd met de fameuze en verse aardappeltjes uit Opperdoes. Verover, door op tijd te reserveren, een plekje op het populaire en nieuwe terras VESSEL BAY; een gigantisch terras waar je heerlijk kunt genieten van je kippetje, een van de andere gezonde gerechten en een (natuur)wijntje of twee. Our treat, dad!

Waar: Amsterdam, Revaleiland
Wanneer: zondag 21 juni 2020

Uitstapje in eigen land

Er even tussenuit piepen met het hele gezin is ongetwijfeld het ultieme cadeau dat je je vader dit jaar kunt geven. Verras paps daarom dan ook met een uitstapje in eigen land. Bij BOAT&CO, het stijlvolle aparthotel in de Amsterdamse Houthaven, kun je hele zomer lang terecht voor een staycation. Je kunt kiezen uit maar liefst vijf verschillende arrangementen: van actief de stad ontdekken tot lekker uitrusten en met het hele gezin van alle luxe genieten tot het volgen van een yoga retreat. Welk arrangement je ook kiest, je komt er voldaan en uitgerust van terug. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.

Waar: BOAT&CO, Amsterdam
Wanneer: niet tijdsgebonden

Luxe cadeau

Is jouw vader een luxepoes die zich maar al te graag stijlvol laat verwennen in alle luxe? Dan is Hotel Des Indes in het mooie Den Haag jullie place to go. Hotel Des Indes biedt een veilige thuishaven voor alle gasten die deze zomer vorstelijk willen overnachten en trakteert hen daarom graag op een zomeraanbieding. Ideaal voor een wat luxueuzer en uitgebreider vaderdagcadeau dus. Deze aanbieding bevat onder anderen een gratis kamer-upgrade, een early check-in of late check-out, een vooraf uitgestippelde stadswandeling en 15% korting op een spa behandeling. Meer informatie en de mogelijkheid om te reserveren, vind je op de website.

Waar: Hotel Des Indes, Den Haag
Wanneer: niet tijdsgebonden

Lunchen in stijl

Is jouw rots in de branding gek op alles wat op twee wielen rijdt? Dan hebben wij de ultieme tip voor een vaderdagcadeau. En nee diep in de buidel tasten hoeft niet, het is geen motor, maar wel een plek waar je omringd bent door deze machines. Bij het restaurant van Deus Ex Machina aan de Amsterdamse Herengracht lunch of dineer je in stijl tussen het toepasselijke artwork en Deus gear. Het eten bestaat uit comfort food en de kaart is breed, dus er is voor ieder wat wils te vinden. Je verblijdt paps vast wel met een Deus Burger bijvoorbeeld, bestaand uit een toasted brioche bun, spicy avocado, bacon en ei. Dus spring achterop de motor – de fiets mag natuurlijk ook – en verras de beste man. Want zelfs de stoerste vaders hebben een klein hartje en vinden het stiekem best fijn om eens een keer in de watten gelegd te worden.

Waar: Deus Ex Machina, Herengracht
Wanneer: zondag 21 juni 2020

Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws