Deze hot stories heb je vandaag gemist

Dit is wat je moet weten.

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Dave Roelvink voor het eerst openhartig over sexschandaal

Dave Roelvink heeft een rumoerige tijd achter de rug. De dj moest begin dit jaar naar het ziekenhuis vanwege een gedeeltelijke verlamming van zijn gezicht én hij raakte deze week betrokken bij een auto-ongeluk, niet lang nadat er een einde kwam aan zijn relatie met Julia Mekkes. Echter heeft Dave een aantal jaar geleden ook al een moeilijke tijd gekend, waar hij nu voor het eerst openhartig over spreekt.

2. Hint Bas Smit op een derde kindje met Nicolette van Dam?

Bas Smit en Nicolette van Dam zijn dolgelukkig met hun twee dochters Lola-Lily en Kiki-Kate. Of ze nog een broertje of zusje voor de twee meiden erbij willen? Daar lijkt het stel wel degelijk over na te denken…

3. EOTBDD-deelneemster onherkenbaar met nieuwe lippen

Deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch zijn vaak niet vies van een beetje plastische chirurgie. In het laatste seizoen deden deelneemsters Lie en Jamy bijvoorbeeld nog een boekje open over de ingrepen die ze hebben laten doen. Ook deelneemster Angelica is fan van een spuitje hier en daar.

Laatste nieuws

Zie ook