Temptations Elke reageert op nieuwe relatie Arda met Amber

Hmmm...

Lees ook

Arda begon het Temptation Island-avontuur met zijn ex-vriendin Elke, ging vreemd met Eline en eindigde met verleidster Amber. De twee vielen eenmaal terug in België als een blok voor elkaar en wonen zelfs al samen. Elke reageert in een interview met Story op de nieuwe relatie van haar ex-vriend.

Begrip

"Amber was er wel op het moment dat Arda het moeilijk had, nadat het met Eline niets was geworden. Ze heeft hem opgevangen. Ik kan begrijpen dat er dan iets moois uit bloeit", vertelt Elke.

Lees ook: Temptations Zach heeft een nieuwe vriendin

Verliefd

Echter had ze niet verwacht dat Arda tijdens Temptation Island zo snel viel voor Eline. "Ik vraag me inderdaad af hoe hij van de ene in de andere relatie kan stappen. Zelf word ik niet zo snel verliefd", aldus de realityster.

Eerder vertelde Amber al het ook moeilijk gehad te hebben met het feit dat Arda tijdens het programma het bed deelde met Eline. "Ik wist, natuurlijk, dat Arda seks had gehad met Eline, maar om die beelden dan maanden later op tv te zien, terwijl we samen in de zetel zaten… Ik vond dat héél moeilijk en het heeft voor spanningen tussen ons gezorgd. Maar die trokken snel weg", aldus de verleidster.

Bron: Lovereality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook