doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Justin Bieber reageert op beschuldigingen van verkrachting

Heftig...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Justin Bieber reageert op beschuldigingen van verkrachting

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren: Twee vrouwen beweren seksueel misbruikt zijn door Justin Bieber. De zanger reageert nu via Twitter op de beschuldigingen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Seksueel misbruik

De eerste vrouw in kwestie, Danielle, beweert in 2014 te zijn verkracht na een evenement in Houston, Texas, met de manager van Justin Scooter Braun. De zanger zou haar hebben uitgenodigd op de hotelkamer, waar ze volgens Danielle vervolgens alleen waren.

Naar eigen zeggen zou haar hebben uitgekleed en vervolgens hebben misbruikt in de kamer. Danielle zegt dat beschuldigingen van de acteur Ansel Elgort haar ertoe hebben aangezet de beschuldiging van Justin naar buiten te brengen.

Lees ook: Hierdoor werd Justin Bieber verlifd op Hailey

Reactie Justin

Een andere vrouw, Kadi, antwoordde op de tweet met Danielles verhaal dat ze ook is verkracht door de zanger. Ook zij vertelt het verhaal van de hotelkamer wat overeenkomt met het verhaal van Danielle. Alleen was dit in het jaar 2015. Volgens de vrouw hield Justin haar vast in een slaapkamer, waar hij haar ook zou hebben verkracht.

Volgens Justin klopt er echter niks van alle geruchten. De zanger laat dan ook van zich horen op Twitter.

"Normaal gesproken reageer ik niet op dit soort dingen, omdat ik hier gedurende mijn hele carrière mee te maken heb gehad. Maar na een lang gesprek met mijn vrouw en mijn team wil ik hier toch graag wat over zeggen."

Screenshots

Hij vervolgt zijn verhaal met "Geruchten komen en gaan, maar seksueel misbruik is niet iets dat ik me zomaar laat aanpraten. Ik wilde er eigenlijk meteen op reageren toen ik dit hoorde, maar uit respect voor alle slachtoffers die daadwerkelijk te maken hebben gehad met dergelijk misbruik, wilde ik er zeker van zijn de juiste boodschap over te brengen."

De zanger deelt op Twitter screenshots als bewijs dat hij op die bewuste avonden ergens anders was, dan dat de twee vrouwen beweren. "Voor alle duidelijkheid: Ik was die avond inderdaad in Austin, met mijn toenmalige vriendin Selena Gomez. Ik sliep niet in het Four Seasons hotel, maar in een Airbnb", aldus de zanger.

Bekijk hieronder alle tweets van de zanger.

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR, Twitter

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');