Zien: Temptations Laura deelt pikante foto’s

Oelala!

Lees ook

Temptations Laura staat opnieuw in de spotlights. Was het begin deze maand haar nieuwe look waar iedereen het over had, weet ze haar followers nu enorm te verbazen met een aantal pikante foto's in lingerie.

Saai

De Belgische schone werd tijdens haar Temptation Island-avontuur door velen als saai bestempeld, maar een aantal jaar later lijkt ze haar 'haters' het tegendeel ruim te bewijzen. Al vertelde ook ex-vriend Roger eerder al dat Laura allesbehalve boring was.

Lees ook: Temptation Islands Laura deelt schokkende beelden

The Mile High Club

Zo bleek Laura wel van een spannend avontuurtje te houden, en werden de twee op de terugvlucht vanuit Thailand zelfs lid van de welbekende The Mile High Club. En dat bleek niet de enige spannende plek te zijn.

"We hebben het ooit gedaan in een Panos (Belgische broodjeszaak, red). Op de wc. En de deur stond nog open", aldus Roger in Goedele On Top.

Laura krijgt in ieder geval veel lovende reacties op alle kiekjes. Zo laten onder anderen Temptation Island-kandidaten Melissa Devin en Demi Rutting en EOTBDD's Rowan van den Heuvel allemaal hartje-emoticons achter. Lief!

Benieuwd naar de foto's? Klik dan *HIER*!

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook