'Déze kandidaat bemachtigt de tweede zoen in De Bachelorette'

hmm..
'Déze kandidaat bemachtigt de tweede zoen in De Bachelorette'

Oelala! De vonken beginnen over te slaan in De Bachelorette. Eerder was al te zien dat Joey de eerste zoen met Gaby had bemachtigd. In de teaser van de nieuwe aflevering is te zien dat er opnieuw gezoend wordt. Maar met wie...?

Instagram

Het zou hier wel eens kunnen gaan om deelnemer Jethro. De 30-jarige dj uit Zandvoort heeft al van een date mogen genieten met Gaby, maar van een zoen is het nog niet gekomen. In de nieuwe aflevering zou hier dus wel eens verandering in kunnen komen.

Lees ook: Daar is-ie dan: de eerste zoen tijdens De Bachelorette

Reacties

De deelnemer hint op zijn Instagram namelijk met meerdere kiekjes dat hij wel is de gelukkige man kan zijn die met Gaby heeft gezoend. Op een van de kiekjes is namelijk te zien hoe hij wel heel erg dicht bij het gezicht van de blondine is.

Zijn mede-kandidaten kunnen in ieder geval wel lachen om de foto's op de Instagram van Jethro."Wat kun je toch zwoel kijken", reageert Joey.

Zou het dan Jethro zijn die Gaby gaat verleiden in de nieuwe aflevering?

Bekijk *HIER* de foto's van Jethro!

Bron: RTL Boulevard I Beeld: De Bachelorette

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72c8c4a6a95', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });