Meerdere Riverdale-acteurs onterecht beschuldigd van seksueel misbruik

What?!
Meerdere Riverdale-acteurs onterecht beschuldigd van seksueel misbruik

Vier acteurs van de populaire Netflix-serie Riverdale zijn vals beschuldigd door verschillende nep-accounts op Twitter. De acteurs zouden zich volgens de accounts alle vier schuldig hebben gemaakt aan seksueel misbruik.

Slechte publiciteit

Het gaat om de vier acteurs: Cole Sprouse (27), Lili Reinhart (23), Vanessa Morgan (28) en KJ Apa (23). Cole reageert nu op de beschuldigingen via Twitter.

Zo laat de acteur weten: "Drie andere castleden en ik zijn beschuldigd van seksueel misbruik door anonieme accounts op Twitter. Ik neem deze beschuldigingen erg serieus en zal dit tot op de bodem uitzoeken."

Lees ook: Jaaa, er komt een vijfde seizoen van Riverdale

Fake news

Ook beseft hij dat deze valse beschuldigingen gevolgen kunnen hebben voor anderen. "Valse beschuldigingen kunnen ongelooflijke schade toebrengen aan mensen die slachtoffer zijn geworden van écht seksueel misbruik', schrijft hij.

Ook Lili laat van zich horen via Twitter. "Het is bewezen dat dit account is gemaakt om fake news over mij en andere castleden te verspreiden. Ik vind het bizar dat iemand kan liegen over seksueel misbruik."

De acteurs zijn van plan actie te ondernemen. "Dit zieke gedrag moet gestopt worden."

Bron: RTL Boulevard I Beeld: Riverdale

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6ee1e413762', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });