Amanda Seyfried reageert op geruchten rondom derde film Mamma Mia!

Let's hope!

Mamma Mia! Here We Go Again! Of toch niet… Actrice Amanda Seyfried laat aan de Amerikaanse Glamour weten dat de kans erg klein is dat er een derde film komt.

Trilogie

Op 18 juni werden fans van de populaire film getrakteerd op het spannende nieuws dat er misschien een derde film komt. "Ik denk dat er op een dag nog een film zal zijn, want het is de bedoeling dat er een trilogie komt", vertelde producer Judy Craymer toen aan Daily Mail.

Lees ook: Prinses Alexia in film Mamma Mia

Hoop

Amanda twijfelt echter. "Luister, elke persoon in die film zou in een oogwenk ja zeggen, omdat we met elkaar willen omgaan", vertelde de actrice aan Collider in een interview dat op 21 juni werd gepubliceerd. "Dat is waar we het de vorige keer over hadden, zoals, hadden we ooit gedacht dat we hier weer zouden belanden op een eiland in Kroatië?".

De actrice zou dan ook heel graag willen dat er een derde film komt, maar ze schat de kansen klein in. "Ik denk niet dat er genoeg ABBA-nummers zijn om een ​​derde film te maken. Omdat we Super Trooper en Mamma Mia opnieuw moeten gebruiken en ze op een andere manier moeten gebruiken."

Toch is het nog geen duidelijke 'nee' en wordt er niets uitgesloten. Tot die tijd fingers crossed dan maar?

Bron: Glamour USA I Beeld: Mamma Mia

Laatste nieuws