Zien: oude foto Mascha ‘Beautygloss’ Feoktistova en man Gregor

Aha!

De hoogzwangere Mascha Feoktistova verraste haar followers vandaag met een leuk kiekje op Instagram. En daarvoor gaan we even flink wat jaren terug in de tijd.

Foto

Op de foto zie je Mascha samen met haar man Gregor, maar dan heel wat jaartjes jonger. "Toen we nog jong waren en iedereen dacht dat Gregor Joran van der Sloot was", schrijft ze erbij.

Inmiddels zijn de twee alweer jaren samen en is het ook alweer drie jaar geleden dat het stel in het huwelijksbootje stapte.

Lees ook: Mascha 'Beautygloss' Feoktistova verrast met bijzondere babyshower

Babyshower

Maar lang zullen Mascha en Gregor niet meer met zijn tweeën zijn. Hun baby girl kan nu namelijk elk moment geboren worden.

Vorige week deelde Mascha nog een emotioneel Instagram-bericht over een bijzondere babyshower die in het geheim geregeld was door haar vriendinnen.

"Huilen toen ze voor de deur stonden, huilen tijdens het lezen en nu huilen bij het schrijven hiervan. Ik mis de knuffels met vriendinnen zo erg en het is mega gek om deze zwangerschap te ervaren zonder fysiek contact, maar gelukkig Facetimen en appen we allemaal dagelijks en is dit echt oprecht een megabijzondere manier om mijn zwangerschap te vieren", aldus Mascha.

Bekijk hieronder de foto!

Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws