Wait, what: zien we deze realityster terug in nieuw seizoen De Bachelorette?

Jaaa!
Wait, what: zien we deze realityster terug in nieuw seizoen De Bachelorette?

Hoewel het huidige seizoen van De Bachelorette met Gaby Blaaser nog in volle gang is, lijkt ook een tweede seizoen van het programma steeds realistischer te worden. En wel met déze realityster.

Liefdesavontuur

Waar het de voormalige Goede tijden slechte tijden-actrice nog moet lukken om ware liefde in Zuid-Afrika te vinden, lijkt ook realityster Amanda Balk wel geïnteresseerd te zijn in het liefdesavontuur.

De voormalige De Gouden Kooi-ster is sinds een tijdje weer vrijgezel, na haar beruchte relatie met zakenman Stavros T.

Lees ook: Deze De Bachelorette-kandidaat is gespot op een datingapp

Scheiding

Hij werd twee jaar geleden opgepakt door de politie, omdat hij ervan werd verdacht betrokken te zijn bij het kweken van grote hoeveelheden hennep. De drie huizen waar de hennep in werden gevonden, stonden allemaal op naam van Stravros T.

Hoewel ze hem na een break-up toch nog een kans wilde geven, besloot ze vorig jaar alsnog de scheiding aan te vragen. "Ik heb voor deze liefde keihard gestreden, maar die battle heb ik toch helaas verloren. Nu is het tijd voor familie, vrienden, rust en verwerking."

Inmiddels is Amanda wel weer toe aan wat liefde en staat ze open voor een avontuur als De Bachelorette. "Zouden jullie dat leuk vinden?", laat ze op Instagram weten. Nou Videoland, lezen jullie mee?

🥰

Een bericht gedeeld door AMANDA BALK (@amandabalk_) op

Beeld: De Bachelorette, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9794266b0a6', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });