Tweede zoen in De Bachelorette zorgt voor onrust bij de mannen

De tweede zoen gaat naar.
Tweede zoen in De Bachelorette zorgt voor onrust bij de mannen

LET OP! Dit artikel bevat spoiler alerts!

In een nieuwe aflevering van De Bachelorette wordt er voor de tweede keer gezoend. En het is niemand minder dan deelnemer Joey waar Gaby op een eerdere safari-date ook al mee had gezoend. Dit zorgt dan ook voor onrust bij de andere mannen.

Date

In de nieuwe aflevering is te zien dat Gaby de deelnemers Joey, Kasper, Jethro en Jordy meeneemt op een romantische date op een boot. Ze krijgen allemaal de kans om apart met de blondine te praten, maar bij Joey slaat de vonk dan toch weer over en eindigt het gesprek met een zoen.

Dit leidt vervolgens tot veel onrust bij de andere mannen. Jordy heeft het intieme moment gezien en deelt dit dan ook met de andere drie deelnemers.

Lees ook: Daar is-ie dan: de eerste zoen tijdens De Bachelorette

Onrust

"Het zet mij wel aan het denken. Als jij dan zo met iemand doet, terwijl je daarvoor gesprekken hebt gevoerd van wij gaan hier samen met elkaar weg. Dat zijn twee tegenpolen", aldus Jordy. Ook bij Jethro nemen de twijfels toe: "Het stukje respect krijgt een deukje."

Vervolgens komt er nog een één op één date met Gaby. Alleen is ook dit keer Joey de gelukkige, wat voor nog meer onrust bij de andere mannen zorgt.

"Joey vandaag alweer, hè", reageert Jordy, waarop Ritchie reageert: "Alweer ja. Daarom krijg ik ook een beetje het gevoel dat ze al bepaalde keuzes heeft gemaakt". Zou Gaby haar keuzes al gemaakt hebben? We wachten het af!

Bekijk *HIER* het intieme moment tussen Gaby en Joey.

Bron: RTL Boulevard I Beeld: De Bachelorette

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f929dd99d583', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });