Nicht prinses Amalia geeft eerste tv-interview

Leuk!

Lees ook

Gravin Eloise, de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, heeft voor het eerst een tv-interview gegeven. Het 18-jarige nichtje van Amalia sprak openhartig voor de camera van het NOS Jeugdjournaal.

Diploma

Een paar weken geleden behaalde Eloise haar middelbareschooldiploma. Ze maakte het goede nieuws bekend via een Instagram post, maar kon naast positieve reacties ook op heel wat commentaar rekenen.

"Er waren er een paar tussen die dan zeiden van: ze verdient het helemaal niet en ze heeft er sowieso geen moeite voor gedaan. Dat soort dingen."

Reactie

Ze liet het er dan ook niet bij zitten en reageerde op het commentaar.

"Ik heb toen gezegd: kun je een beetje opletten met wat je zegt. Ik was toen nog maar een 17-jarig kind. Heel veel mensen zeggen je moet geen aandacht geven aan die negatieve reacties. Alleen ik dacht: ik ga het gewoon doen want elke keer als er iets groots is, is er wel weer iets wat we fout hebben gedaan."

Eloise laat weten dat er geen bepaalde regels zijn gemaakt over haar social mediagebruik. "Ik heb geen regels. Ik weet gewoon van mezelf wat ik beter niet en wel kan posten. Als ik bijvoorbeeld een bikinifoto wil posten ga ik die niet op mijn open account posten."

Lees ook: Nichtje prinses Amalia reageert op haatreacties

Normaal meisje

Inmiddels heeft Eloise al 27.000 volgers op haar Instagram. Volgens haar komt dit mede, omdat mensen het leuk vinden om een andere kant van haar te zien.

"Volgens mij is het ook wel leuk omdat ik een van de enigen ben die een open account heeft van de familie en ik denk dat best veel mensen het leuk vinden om te zien van: oh, het is ook gewoon een normaal meisje", aldus de gravin.

"Ik zeg ook altijd maar: ik ben gewoon een normaal meisje met een titel. Ik kan er niets anders van maken eigenlijk. Het is niet dat ik me anders ga gedragen omdat ik in een speciale familie zit.”

Bekijk de video *HIER*.

Bron: De Telegraaf I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook