Wesley Sneijder openhartig over alcoholgebruik

Wesley vertelt openhartig over zijn drankgebruik.

Lees ook

Veronica Inside heeft de eerste exclusieve delen van Wesley Sneijder zijn nieuwe autobiografie gekregen. Hij vertelt in dit deel openhartig over zijn drankgebruik.

Levensstijl

Wesley vertelt in de verschenen delen over zijn tijd toen hij nog voetbalde bij de Spaanse voetbalclub Real Madrid. De voetballer was toen nog jong en genoot van alle aandacht om hem heen, maar toen hij in 2007 verhuisde naar Spanje veranderde alles.

"Daar moet het fout zijn gegaan. Geen drugs, maar wel drank en rock-'n-roll."

Lees ook: Wesley Sneijder geeft duidelijkheid rondom relatiestatus

Relatiebreuk

De voetballer zou gewend zijn geraakt aan de heftige levensstijl waarin hij belandde. Hij werd aanbeden als een god door alle fans. "Alles wat je uitvreet wordt met de mantel der liefde bedekt", vertelt hij.

Al gaf hij nog zoveel geld uit of ging hij rollend door de straten, hij bleef aanbeden worden. "Ik kan niet zeggen dat ik voldoende weerstand bood." Al deze fame leidde uiteindelijk tot het stuklopen van zijn eerste huwelijk. "Ik bleef alleen achter en zag die kleine, Jessey, veel minder. Klote."

Drank als beste vriend

De voetballer is dan ook liever niet alleen en zocht daarom onbewust de wodkafles als vriend op. "Ik had alleen niet in de gaten dat de fles wodka mijn grootste vriend werd." Door zijn drankgebruik had hij ook niet door dat het effect had op zijn voetbalprestaties.

"Ik ben een ijzersterk mannetje, hè? Ik stond de volgende morgen gewoon weer goed op. Tja, zo ben ik, maar ik loog mezelf voor dat het goed ging.. Ik dacht ook dat niemand het doorhad."

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook