doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Is dit het bewijs dat Kourtney Kardashian en Scott Disick weer samen zijn?

Hmm...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Is dit het bewijs dat Kourtney Kardashian en Scott Disick weer samen zijn?

De geruchtemolen draaide de afgelopen dagen op volle toeren: Kourtney Kardashian en Scott Disick zouden weer bij elkaar zijn. Fans zijn er in ieder geval van overtuigd en dat heeft alles te maken met hun Instagram.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Relatie

Ongeveer een maand geleden hebben Sofia Richie en Scott na drie jaar een punt achter hun relatie gezet. Echter lijkt het er volgens fans nu op dat de acteur alweer terug is bij zijn ex Kourtney.

Op een Instagram kiekje van de Kardashian is te zien dat ze een geblokt overhemd aan heeft; dat die Scott ook aan heeft op een Instagram post. Ook postte de realityster onlangs nog een kiekje op Instagram samen met haar ex.

Lees ook: Zoontje Kourtney Kardashian onthult familie-geheimen

Geblokt overhemd

Maar daar blijft het niet bij. In een nieuwe Instagram post draagt Kourtney weer een geblokt overhemd, maar dan in een andere kleur. En je raadt het al, deze is ook van haar toenmalige vlam Scott. Scott laat dan ook in de comments weten: "Cute shirt."

Onlangs liet een bron aan US Weekly info los over Scotts gevoelens voor Kourtney: "Scott heeft en zal altijd een zwak blijven houden voor Kourtney, iets waar Sofia vanaf het begin, nog voor ze zelfs serieus werd met Scott, mee heeft moeten dealen. Dat is altijd al zo geweest, maar de laatste tijd is nog meer gebleken dat zijn familie zijn prioriteit is, meer dan wat dan ook."

Of ze ook echt weer bij elkaar zijn, blijft een vraag. Ze hebben er namelijk nooit een geheim van gemaakt onzettend close te zijn en altijd vrienden te zijn gebleven.

mornin’ 🍼

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Earth day at its finest on my @juicedbikes

Een bericht gedeeld door Scott Disick (@letthelordbewithyou) op

DESERTed

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Bron: Elle I Beeld: BSR, Instagram

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');