Wesley Sneijder over breuk met Yolanthe Cabau: 'Het ging mis door mij'

Wesley is openhartig dan ooit
Wesley Sneijder over breuk met Yolanthe Cabau: 'Het ging mis door mij'

De eerste autobiografie van Wesley Sneijder wordt zaterdag gepresenteerd. Volgens De Telegraaf geeft de voetballer zichzelf daarin de schuld van de breuk met Yolanthe Cabau.

Feesten

Eerde maakte Wesley al bekend dat híj het verknald heeft. In zijn biografie gaat hij echter voor het eerst in detail over zijn acties. "Er waren feesten en partijen, wanneer Yolanthe er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank. Het liep allemaal behoorlijk uit de hand. Mijn lichaam was daar, maar mijn hart altijd bij Yo."

Wesley heeft naar eigen zeggen uiteindelijk na veel leugens en gedraai de waarheid verteld. "Ik mis niks bij Yolanthe, er is niks mis met haar. Wat het wel is? Roem, ego, geld. Macht. Lust. En ja, de pijn komt achteraf."

Lees ook: Yolanthe over heftig jaar: 'Aan een scheiding gaat heel veel vooraf'

Drankgebruik

In de autobiografie is Wesley ook openhartig over zijn drankgebruik. "Ik had niet in de gaten dat de fles wodka mijn grootste vriend werd." Door zijn drankgebruik had hij ook niet door dat het effect had op zijn voetbalprestaties. "Ik ben een ijzersterk mannetje, hè? Ik stond de volgende morgen gewoon weer goed op. Tja, zo ben ik, maar ik loog mezelf voor dat het goed ging... Ik dacht ook dat niemand het door had."

Lees ook: Rico Verhoeven reageert op geruchten rondom romance met Yolanthe Cabau

Moeilijk

De twee hebben nog altijd contact en er zijn geen hard feelings, liet Wesley eerder weten. "We spreken elkaar, dus wat dat betreft gaat dat goed. Ik bedoel, we zijn allebei volwassen en we hebben een kind."

Maar Yolanthe heeft het er nog altijd moeilijk mee. "Ik ben er nog niet helemaal, maar het gaat goed. Sommige momenten voel ik me heel sterk en kan ik de hele wereld aan; dan kijk ik vooruit en niet achteruit. Maar er zijn ook dagen – zeker nu ik veel op mezelf aangewezen ben – dat ik wat minder sterk ben en dingen zo graag anders had gezien. Maar zo is het nu eenmaal niet gelopen", vertelde ze onlangs aan Grazia. Meer daarover lees je hier.

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97c9c2b9090', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });