Elke doet opvallende onthulling over Arda’s relatie met Amber

Oh oh...

Arda begon het Temptation Island-avontuur met zijn ex-vriendin Elke, ging vreemd met Eline en eindigde met verleidster Amber. De twee vielen eenmaal terug in België als een blok voor elkaar en wonen nu samen. Elke doet een opvallende onthulling over Arda's relatie met Amber.

Ander persoon

In een YouTube-video van YouTuber Dephlin Jacobs klapt Elke uit de school. "Arda is in mijn ogen een compleet ander persoon geworden. Voor mij is hij nu een vreemde. Tijdens Temptation ging hij helemaal van het padje en daarna ook. Ik dacht echt: kerel, waar ben jij mee bezig?" vertelt ze.

Lees ook: Temptations Elke reageert op nieuwe relatie Arda met Amber

Afspraak

Elke stelt dat ze na Temptation met Arda had afgesproken om het elkaar te vertellen als ze een ander hadden. Echter heeft Arda zich niet aan deze afspraak gehouden, want hij verzweeg zijn relatie met Amber lange tijd. "Arda had tegen mij gezegd: ‘de band die ik met Amber heb, is een broer-zus band… Dus zij waren in mijn ogen gewoon vrienden", legt Elke uit.

"Ik zag dat ze opeens samen tattoo’s lieten zetten, samen een hond hadden gekocht en dat zij heel vaak in dat appartement was. Toen heeft Arda tegen Karim gezegd dat hij samen was met Amber. En zo ben ik erachter gekomen", aldus de realityster. Ouch…

Bron: Lovereality | Beeld: YouTube, Temptation Island

Laatste nieuws