Wauw! Jarige prinses Alexia straalt in nieuwe vrijgegeven foto

Hoera!

Lees ook

Hip, hip, hooray! Prinses Alexia mag vandaag 15 jaar kaarsjes uitblazen. Ter ere van haar verjaardag deelt de koninklijke familie daarom een nieuwe portretfoto van de prinses. Wat een plaatje!

Nieuwe foto

Alexia is een jaar ouder en dat moet gevierd worden. Het Koninklijk Huis trakteert Nederland op een nieuwe portretfoto van de jongedame. Het kiekje is afgelopen Koningsdag genomen in de tuin van Paleis Huis ten Bosch, maar was nog niet eerder vrijgegeven.

Lees ook: Prinses Alexia gaat viral op TikTok

Als twee druppels water

Op iedere foto wordt duidelijker dat de prinses haar moeder achterna gaat qua looks. Terwijl prinses Amalia en prinses Ariane meer op hun vader Willem-Alexander lijken, is Alexia met haar rossige haar en sproetjes een evenbeeld van Maxima. Ze lijkt overigens ook als twee druppels water op haar oma Beatrix vroeger. Benieuwd? Die foto's zie je hier.

Lees ook: Prinses Alexia klapt uit de school over bijzondere opvoeding

Rebel

Alexia is duidelijk de rebelse van de drie prinsessen. Zo ging ze in 2016 tijdens Koningsdag viral met haar sassy zwaai (die zie je hier) en wist ze dit jaar in Lech op hilarische wijze de show te stelen door in het bijzijn van de pers per ongeluk te schelden. Onlangs ging Alexia ook nog viral op TikTok en was ze erg openhartig over haar opvoeding in een videogesprek met Enzo Knol.

Bron: AD I Beeld: BSR & ANP

Laatste nieuws

Zie ook