Wesley Sneijder openhartig over geheime date met Yolanthe Cabau

Inclusief alle details.

Lees ook

In zijn eerste autobiografie doet Wesley Sneijder een boekje open over zijn relatie met Yolanthe Cabau. Zo vertelt hij onder andere openhartig over hun 'geheime' eerste date.

Ontmoeting

Wes en Yo ontmoetten elkaar voor het eerst in het Amsterdamse Bos. Wesley leende een auto en nam een fles wijn mee. "Ik was over vanuit Madrid en we kozen voor die plek, omdat we elkaar niet goed kenden. Dat was erg leuk. Veel spannends is er die dag niet gebeurd. Yolanthe is daarna naar haar huis gegaan en ik naar het mijne", schrijft de voormalig voetballer.

Lees ook: Wesley Sneijder geeft duidelijkheid rondom relatiestatus

Publiciteit

Afspreken in een restaurant of bar zagen de twee niet zitten, omdat er dan direct publiciteit zou komen. En dit was absoluut het geval, want hun eerste zoen kreeg veel aandacht. Tijdens een etentje met vrienden werd het stel namelijk zoenend gespot in een parkeergarage en dit zorgde voor veel ophef.

"Bij het afscheid zoende ik Yolanthe voor het eerst in een parkeergarage. De directie van de garage betreurde de gang van zaken, want die wist ook niet dat onze privacy was geschonden. Iemand die daar werkte had de beelden verkocht", aldus Wesley.

Lees ook: Yolanthe openhartig over date-geruchten

Uit elkaar

Eind vorig jaar maakten Wesley en Yolanthe bekend een punt achter hun huwelijk te zetten. In dezelfde autobiografie onthult Wesley dat het zijn schuld is. "Er waren feesten en partijen, wanneer Yolanthe er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank. Het liep allemaal behoorlijk uit de hand…" Meer daarover lees je hier.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook