EOTBDD-Tessa over deelname aan Temptation Island

Hmmm...

Lees ook

Hoewel Tessa er alles aan deed om haar ex Dennis voor zich te winnen in Ex on The Beach: Double Dutch, eindigde hij het avontuur toch met Olivia. Of Tessa eenmaal terug in Nederland bij de pakken neer is gaan zitten? Dat lijkt er niet op, want de blondine heeft een nieuwe vriend.

Boekje open

In een YouTube-video met YouTuber Nick Eshuis klapt de realityster uit de school over haar deelname aan EOTB, haar nieuwe vriend én doet ze een boekje open over een eventuele deelname aan Temptation Island.

Lees ook: Is déze EOTBDD-kandidaat nu een setje met Temptation Island-verleidster Kunza?

Deelname

"Ik heb elke dag wel gedacht: mag ik naar huis, alsjeblieft?", vertelt Tessa over het laatste seizoen van Ex on the Beach. "Dat wou ik echt heel graag. Het was wel heel leuk, maar erg heftig. Ik voelde me niet echt op mijn gemak", legt ze uit.

Bij haar nieuwe vriend daarentegen voelt ze zich wél op haar gemak. "Ivo is ten minste gewoon een normale jongen. Echt een man. Of we mee willen gaan doen aan Temptation Island? Nee, nooit. Daar hebben we het nog over gehad, maar echt niet. Ben je gek?”, aldus Tessa. Duidelijk!

Bron: Lovereality | Beeld: YouTube, EOTB

Laatste nieuws

Zie ook