Geluidsfragment verklapt verloop nieuw seizoen GTST

Spannend!

Lees ook

Hoewel het seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden dit jaar vroegtijdig ten einde kwam door het coronavirus, wordt er al volop gepraat over het nieuwe seizoen. Ook nu wordt er in Goede Tijden, Zomer Tijden weer een tipje van de sluier opgelicht.

Geluidsfragment

Eerder vertelden acteurs zoals Marly van der Velden al het een en ander over het nieuwe seizoen, maar nu is er ook een geluidsfragment uit een scène van de nieuwe afleveringen gedeeld.

Lees ook: Voormalige GTST-acteur klapt uit de school over heftige drank- en drugsverslaving

Spooronderzoek

"Wacht hier, jullie mogen niet aan boord', roept Daan Stern (Dorian Bindels) in het geluidsfragment. "Wat? Waarom niet", antwoord Janine (Caroline de Bruijn), waarop Daan antwoordt: "de sporen worden zeker gesteld." Janine: "sporen? Wat voor sporen?"

Presentatrice Froukje de Both is heel nieuwsgierig naar wat er precies gezegd wordt in het geluidsfragment. De presentatrice vraagt Erik Vogel om duidelijkheid. "Ik hoor sporenonderzoek", antwoordt ‘Ludo’. "En dan gaan we natuurlijk allemaal denken: sporenonderzoek? Naar wat? Naar wie? Ik weet het niet", aldus de acteur.

Hmm, spannend! We zullen dus nog even geduld moeten hebben. Het nieuwe seizoen zal vanaf 31 augustus te zien zijn. Het fragment is hier te beluisteren.

Bron: RTL Boulevard, Story | Beeld: GTST

Laatste nieuws

Zie ook