Tried & tested: een egale huid met The Solution van Oslo Skin Lab

Benieuwd?

Lees ook

In deze rubriek test Grazia health- en beautyzaken. Deze keer gaat hoofdredacteur Annelies voor een perzikhuidje van binnenuit met The Solution van Oslo Skin Lab.

Wat: The Solution van Oslo Skin Lab
Waar: Vanuit huis, elke dag 1 zakje
Duur: een kuur van 2 maanden
Kosten: losse verpakking: €56,90 | member prijs: €39,80
Info: osloskinlab.nl/the-solution

Waarom?

Sinds een paar jaar begin helaas ik echt te merken dat ik en ook mijn huid ouder worden. Ik ben inmiddels bijna 40 en heel graag zou ik een perzikhuidje behouden. Toen ik de kans had om The Solution van Oslo Skin Lab te testen was ik meteen enorm nieuwsgierig. The Solution is een collageen poeder zonder smaak of geur dat je kunt vermengen met alle soorten eten of drinken. Het belooft rimpels te verminderen en heeft een positieve werking op de elasticiteit van de huid.

Werking

‘Beautiful skin starts from within’ is het credo van Oslo Skin Lab. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik vooraf best sceptisch was. Want ja, plas je het niet gewoon weer uit, is het de prijs wel waard en merk je echt dat je huid beter wordt? Daarnaast heb ik weleens een collageen drank geprobeerd maar vaak vond ik het best wel vies of zaten er zoveel toegevoegde suikers bij dat ik me niet kon voorstellen dat het goed voor je kon zijn. Maar goed, ‘niet geschoten is altijd mis’ zeggen ze toch? Ik ontving na aanmelding per post twee doosjes TRIED & TESTED waarin per doos genoeg supplementen voor 28 dagen zitten. Het zijn een soort suikerstaafzakjes waardoor je exact de juiste dosering krijgt die je op een dag nodig zou hebben. Zelf heb ik wat moeite met poedertjes die een smaakje hebben. Gelukkig zijn de zakjes van Oslo Skin Lab smaakloos. Daarnaast lost het makkelijk op en kan je het ook mengen met je favoriete drank naar keuze. Zo hoef je ook niet tegen het innemen op te zien.

Werkt het?

Ik heb The Solution van Oslo Skin Lab de afgelopen maanden uitgebreid getest. Uit diverse onafhankelijke onderzoeken (meer info hierover vind je hier) is gebleken dat het gebruik van dit collageen goede resultaten geeft, dus ik was extra benieuwd. Ik had het gevoel dat ik de eerste twee maanden weinig verschil merkte, maar toen ik besloot de inname van de supplementen te verlengen, merkte ik na week 9 of 10 daadwerkelijk een verschil. En je mag weten dat ik best kritisch ben als het op mijn huid aankomt. Mijn huid is veerkrachtiger en voelt steviger. Ook heb ik aan het einde van de dag minder scherpe lijntjes bij mijn ogen. Ik merk dus dat mijn huidelasticiteit heel goed is. En dat van binnenuit! Wie had dat gedacht.

Ook proberen?

De adviesprijs voor een losse verpakking (genoeg voor 28 dagen) is €56,90. Als member krijg je altijd 30% korting en wordt elke vier weken een nieuwe verpakking thuis bezorgd. Je betaalt dan €39,80 (inclusief verzending) per vier weken en kunt deze service op elk moment stop zetten. Met de code GRAZIA krijgen Grazia-lezers nu 50% korting op de eerste verpakking. Je betaalt dan €28,45 voor de eerste vier weken, de verpakkingen daarna kosten de reguliere €39,80. Gebruik van maken? Klik HIER.

Before

Na 6 weken

Na 9 weken

Laatste nieuws

Zie ook

kerstcadeautjes

10 kerstcadeautjes die eigenlijk te leuk zijn om weg te geven

Extra fijn: je scoort alles makkelijk online.
huid winter oppepper

Lekkere glow: zo geef je je vermoeide en doffe winterhuid een oppepper

Zo zorg je ook tijdens de koude dagen voor een glow op je snoet.
TK Maxx

Met déze 5 tips vind je de perfecte party outfit bij TK Maxx

Influencers en stylisten Mardy en Esme delen vijf handige stylingtips.
Bols

Proosten maar! Je kunt nu ook thuis aan de Pornstar Martini met Bols

Zelf cocktails maken was nog nooit zo makkelijk!