De laatste keer: 'Als een dolle stier rende hij op mij af en gooide me op bed'

Milou's laatste keer is anderhalve week geleden.
De laatste keer: 'Als een dolle stier rende hij op mij af en gooide me op bed'

Milou (36) is single en datet met Tjeerd (39). Haar laatste keer is anderhalve week geleden.

Ondeugend

"Net voor de corona-uitbraak hadden Tjeerd en ik onze eerste date. Het was heel gezellig, we hadden meteen die befaamde ‘klik’. Daarom wilde ik juist niet meteen met hem naar bed en liever een paar dates wachten. Helaas ging Nederland na onze date in lockdown, en besloten we helaas maar verstandig – dat we elkaar maar even niet moesten zien. Avonden lang zaten we te bellen en te facetimen. Onze gesprekken werden steeds ondeugender. Van een speels ‘wat heb je aan?’ tot een uitgebreide omschrijving hoe ik hem zou pijpen. Daar werden we zo opgewonden van dat we allebei met onszelf speelden. Maar ja, dat smaakte naar meer. Dus toen Tjeerd voorstelde om naar me toe te komen, zei ik meteen ja. We hadden allebei geen klachten dus besloten het erop te wagen. ‘Ik wil niet zomaar een sexdate hoor, ik vind je echt leuk’, appte hij nog voordat hij in de auto sprong. Ik had sushi gemaakt, het huis helemaal netjes gemaakt en met 24-uurs bezorging mooie lingerie besteld; een roze setje van transparant kant. Dat had ik als smakelijk toetje in gedachten, omdat Tjeerd had beloofd dat hij me op zou eten. Mijn hart maakte letterlijk een sprongetje toen ik hem uit de auto zag stappen. Ja, natuurlijk gluurde ik uit het raam. Ik had hem nog maar één keer live gezien. Tjeerd had een bos bloemen bij zich, en een fles wijn. Oké, bloemschikken, drinken inschenken en dan aan tafel, bedacht ik. Tot ik de deur open deed, Tjeerd in zijn ogen keek en bijna door mijn knieën zakte."

"Tjeerd keek me zwoel aan, zei niets en kuste me vol op mijn mond. Zijn lijf drukte hard tegen dat van mij. Ik voelde de bloemen en fles tegen mijn lijf aanprikken, door mijn jurkje heen. Hij zette ze op de grond en zakte tussen mijn benen. Daar hadden we het ook over gehad, hoe lekker hij het vindt om orale sex te geven. Mijn slipje ging meteen uit, en ik voelde zijn warme natte mond op mijn clitoris. Hij zoog, terwijl hij ook met zijn tong langs mijn schaamlippen gleed. Hoe dan?! Ik wilde niet dat dat heerlijke gevoel zou stoppen, maar ik wankelde op mijn hakken en gleed half weg tegen de wc-deur in de hal. Ik tikte hem aan en deed een poging om de trap op te lopen, maar Tjeerd greep me van achteren vast. Hij kuste mijn nek en maakte de rits van mijn jurk los. En daarna mijn beha los. Ik stond naakt voor hem, met alleen mijn hakken nog aan. Nog steeds had hij niets gezegd, hij staarde naar me alsof ik de mooiste en meest opwindende vrouw was die hij ooit had gezien. Zo voelde ik me ook, zo ontzettend begeerd. Tjeerd maakte een hoffelijk gebaar met zijn hand: ‘na jou’, wilde hij daarmee zeggen. Langzaam liep ik de trap op, terwijl hij naar me keek. Eenmaal boven rende hij als een dolle stier op me af, tilde me op, gooide me op bed. Zijn jeans ging uit, hij kwam in me en... hij kwam klaar. Vreselijk, als een man zo snel komt. ‘Sorry’, is het eerste dat hij tegen me zei. ‘Ik maak het goed met je.’ Dat heeft hij ook gedaan. Meerdere keren die avond.”

Tekst: Agnes Hofman | Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6ec8847da06', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });