Win een Zilveren Souvenir heart ketting van Jane Kønig t.w.v. €97

Doe mee en maak kans!
Win een Zilveren Souvenir heart ketting van Jane Kønig t.w.v. €97

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 3x kans op een Zilveren Souvenir heart ketting van Jane Kønig t.w.v. €97.

Souvenir collection

De 14-delige high summer 2020 collectie van Jane Kønig heet niet voor niks Souvenir. Jane haalde haar inspiratie voor de unieke sieraden namelijk uit kleine souvenirs die ze associeert met speciale plaatsen en momenten in haar leven. Denk aan een onvergetelijke vakantie, een speciaal familielid of een liefde.

De speelse collectie bestaat uit vrolijke gekleurde armbandjes, schelpen die doen denken aan de vrijheid van het strand en elegante parels. Eén van de eyecatchers is de Souvenir Heart ketting, bedoeld om je meest dierbare herinnering naast je hart te dragen.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Big Summer Giveaway: ketting van Jane Kønig

Doe mee!

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 juli 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f33e25ec9942', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });