Flinke tegenvaller voor Rachel Hazes

aii..

Lees ook

De rechtszaak van Rachel Hazes tegen toenmalig beste vriendin Marieke van Beek is net iets anders gelopen dan dat ze had gehoopt. Marieke zou Rachel naar verluidt nog duizenden euro's verschuldigd zijn, maar daar dacht de rechter anders over.

Conflict

Rachel kocht vier jaar geleden naar eigen zeggen een woning voor Marieke voor een bedrag van 260.000 euro. Hierbij zou ook een huurovereenkomst zijn aangegaan met Marieke. In die tijd waren de twee vrouwen nog beste vriendinnen, maar daar kwam later verandering in.

Volgens Rachel was de maandhuur van deze woning 1450 euro. Echter betaalde Marieke elke maand 800 euro. De schulden zouden daarom ook flink zijn opgelopen, omdat Marieke de woning al bijna vier jaar huurt. Ook zou de toenmalige vriendin van Rachel nog een contante lening van 9000 euro hebben openstaan.

lees ook: Rachel Hazes lijnrecht tegenover voormalig beste vriendin

Advocaat

Echter dacht de rechter anders over de schuldbewering van Rachel. Ze heeft daarom ook geen recht op het bedrag wat ze eiste en daarmee heeft ze het kort geding verloren.

De advocaat van Marieke, Bernard Tomlow, die haar bijstond in deze rechtszaak, laat aan Shownieuws weten dat hij tevreden is met de uitspraak van de rechter.

De advocaat van Rachel, Slagter, laat weten dat een kort geding meestal niet uitgebreid behandeld wordt en als de geschiedenis van de zaak dan gecompliceerd is, kan de rechter daar geen goed oordeel over geven.

"Rachel Hazes zal in hoger beroep gaan of een bodemprocedure starten, om in ieder geval op dit punt een heldere uitspraak te verkrijgen."

Bron: Shownieuws I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook