Rob Kardashian verschijnt na lange tijd weer op Instagram

Looking good!

Lees ook

Rob Kardashian is sinds lange tijd weer in het openbaar gespot. De enige zoon van Kris Jenner staat niet graag in de spotlights, maar voor de verjaardag van zus Khloé maakt hij graag een uitzondering.

Foto

Afgelopen zondag was het de 36-jarige verjaardag van realityster Khloé en dit vierde ze dan ook zoals altijd uitbundig met haar familie en vrienden. Ze deelt dan ook trots verschillende kiekjes van haar birthday party.

Ook broer Rob is van de partij en wat ziet hij er goed uit. Na een donkere en depressieve periode, lijkt de Kardashian-telg weer goed in zijn vel te zitten.

Lees ook: Tegenslag voor Rob Kardashian omtrent dochter Dream

Moeilijke tijd

Al jaren zat de broer van de bekende zussen niet lekker in zijn vel, wat ervoor zorgde dat hij veel aankwam. Al jaren probeerde Rob aan zichzelf te werken en gezonder te worden, maar na de breuk met Blac Chyna ging het weer bergafwaarts. Daarna verdween hij uit de publiciteit.

Op 17 juni vorig jaar deelde Rob ook een foto van zichzelf in de sportschool met de caption: "day one all good!" Het lijkt erop dat de realityster toen hard is gaan werken aan een comeback. Nu een jaar later lijkt het erop dat hij dit nog steeds heeft vastgehouden!

💕FAMILY💕

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Sweet 16 😁 woo

Een bericht gedeeld door Rob Kardashian (@robkardashianofficial) op

Woo back baby

Een bericht gedeeld door Rob Kardashian (@robkardashianofficial) op

Bron&Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook