Win een jurk met electric jungle print van By Malina t.w.v. €255

Doe mee en maak kans!

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 2x kans op een jurk met electric jungle print van By Malina t.w.v. €255.

Endless Summer Collectie

De Endless Summer collectie bestaat uit items die onmisbaar zijn in je vakantiegarderobe. Van romantische jurken tot flirty vaycay wear van luchtige stoffen om je koel te houden tijdens hete zomers dagen.

In de collectie komen drie grote prints terug. De Bohemic Blues print geïnspireerd op de bekende Griekse architectuur, de Electric Jungle print geïnspireerd op exotische bloemen en palmnomen en de Midsummer print bestaande uit romantische pastelkleuren.

Van mini en maxi jurken tot beachwear en accessoires; alle items zijn op ieder moment van de dag te dragen. Of je nou gaat zonnen bij de zee, op de fiets de wijngaarden gaat verkennen, gaat lunchen in de natuur of ’s avonds naar de zonsondergang gaat kijken.

Op de Lydia Dress, een klassieke wrap dress met ballonmouwen, vind je de kleurrijke Electric Jungle print terug. Perfect voor een beach party of avondje in een cocktail bar als je het ons vraagt!

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in, laat als opmerking je maat achter, en wie weet ben jij the lucky one!

[mail-and-win title=”Big Summer Giveaway: jurkje van By Malina” description=”Doe mee!” questions=”%5B%5D” ended_at=”1-8-2020″ terms=””]

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 juli 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws