Hoogzwangere Mascha ‘Beautygloss’ Feoktistova: ‘We vinden het een beetje vervelend’

Aha!

Lees ook

De laatste loodjes zijn aangebroken voor de hoogzwangere Mascha 'Beautygloss' Feoktistova. De YouTuber kan elk moment bevallen en dat is bij de mensen in haar omgeving ook niet onopgemerkt gebleven.

Woonplaats

Mascha heeft het nooit een probleem gevonden om haar woonplaats met iedereen te delen, maar nu de vlogster hoogzwanger is, heeft ze ineens de hele dag pottenkijkers bij haar raam. En daar is ze nu wel een beetje klaar mee.

Op haar Instagram Story maakt ze dan ook een duidelijk statement. "Ik snap dat het gezellig lijkt om even langs ons huis te lopen/fietsen en naar binnen te kijken (en nog een keer… en nog een keer…), maar we vinden dat een beetje vervelend."

Lees ook: Zien: Hoogzwangere Mascha Feoktistova deelt nog een laatste bikinifoto

Dochtertje

De YouTuber snapt de nieuwsgierigheid, maar ze laat weten geen attractie te zijn die je zomaar elk moment van de dag kan bezoeken. In haar Story laat ze dan ook zien dat haar luxaflex vanaf nu dicht blijft.

Eind januari maakte Mascha en haar man Gregor bekend dat ze in de zomer een dochtertje mogen verwelkomen. "Al jaren hebben we een lijstje vol namen van jongens en meisjes", liet Mascha eerder weten in een vlog. "Voor nu Poppy, maar de officiële naam komt pas als de baby geboren is."

Bekijk hieronder de Instagram Story van Mascha.

Bron&Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook

Jørney

Lief! EOTBDD’s Jørney maakt geslacht baby bekend

De ouders to be zijn ontzettend blij met het nieuws.
Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt moeder struggles: ‘Ik heb hier verdorie zo geen zin in’

Het moederschap gaat niet altijd over rozen, zo bewijst Kim maar weer.
Famke Louise

Famke Louise geeft update over zwangerschap

Famke is al 27 weken in verwachting van haar little one.