Oudste zoon André Hazes weigert contact met André en Roxeanne

De oudste zoon heeft geen behoefte aan contact.

Lees ook

André Hazes en Roxeanne Hazes staan natuurlijk bekend als de kinderen van de beroemde overleden André Hazes, maar wat velen niet weten is dat André nóg twee kinderen heeft: Nathalie en Melvin.

Geen contact

André was vóór zijn huwelijk met Rachel getrouwd met Annie Dijkstra. Zij kregen samen dochter Nathalie. Twee jaar nadat André en Annie uit elkaar gingen trouwde hij met Ellen Wolf, met wie hij zoon Melvin kreeg.

Correspondent Rob Goossens vertelt aan RTL Boulevard dat met de oudste twee kinderen geen contact is. "De oudste van de twee staat wel open voor contact. Zij heet Nathalie en woont nu in Spanje. Toen was André jr. nog heel klein."

Lees ook: André Hazes post foto met zus Roxeanne

Erfenis

Waar de oudste dochter van André openstaat voor contact, wil de andere zoon niks met de Hazes-familie te maken hebben. "De tweede heeft daar helemaal geen zin. Melvin heeft zelfs zijn naam veranderd van Hazes naar Wolf. Dat is de naam van zijn moeder."

Rob vertelt dat de twee oudste kinderen van André maar een klein deel van de erfenis hebben gekregen, maar dat ze daar ook zelf voor hebben gekozen. "De oudste twee kinderen hebben wel wat vastgoed, maar dat mag geen naam hebben."

Roxeanne en André daarentegen krijgen wel een groot deel van de erfenis en ook moeder Rachel. "Rachel heeft in haar BV al 2,6 miljoen zitten en daar komt elk jaar nog Holland zingt Hazes geld bij. En ze heeft ook voor zo'n 1,5 miljoen aan vastgoed gekocht. Dus André heeft zijn familie goed achtergelaten."

Bekijk *HIER* de video van Rob.

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook