Dit is wanneer Lizzie McGuire op Disney+ verschijnt

Yes!

Lees ook

Streamingsdienst Disney+ komt vanaf 10 juli met de eerste twee seizoenen van onze old time favourite serie Lizzie McGuire. En als dat nog niet leuk genoeg is, komt er misschien toch een reboot van de serie!

Seizoenen

De eerste twee seizoenen van de populaire Amerikaanse serie zijn vanaf 10 juli op het streamingsplatform te bingewatchen. Onlangs werd er ook bekendgemaakt dat er misschien toch een reboot gemaakt zou worden van de populaire serie.

Echter blijkt een reboot nog moeilijker dan gedacht, vertelde Hillary in een interview tegenover People. "Er vinden nog altijd gesprekken plaats en we hopen dat we een middenweg vinden, waarbij aan beide kanten wat concessies moeten worden gemaakt."

Lees ook: Slecht nieuws voor Lizzy McGuire-fans

Reboot

Disney zocht voor de reboot al eerder contact met de oorspronkelijke makers van Lizzie McGuire, maar dit contact bleek toch niet zo goed te zijn verlopen. Een van de makers wilde toen niet meewerken aan de reboot.

Hierdoor zou de reboot misschien een heel andere verhaallijn krijgen. "Fans hebben een sentimentele band met Lizzie McGuire en hoge verwachtingen voor de nieuwe serie. Na het filmen van twee afleveringen concludeerden we dat we een andere creatieve richting op moesten gaan en een nieuwe lens op de serie moesten zetten”, vertelde Disney toen in een verklaring.

Het blijft dus nog even spannend wanneer we de nieuwe reboot serie ook echt kunnen verwachten.

Bron: RTL Nieuws I Beeld: Lizzy McGuire

Laatste nieuws

Zie ook