Bridget Maasland bedolven onder kritiek na reactie op filmpje Roxeanne Hazes

Oei...

Bridget Maasland heeft de gemoederen flink laten oplopen na het plaatsten van een reactie onder een filmpje van Roxeanne Hazes ter ere van haar overleden vader André Hazes senior. Hij zou gisteren 69 jaar oud geworden zijn.

Filmpje

In deze video stelt André verschillende vragen aan zijn dochter over hun vakantie. De zangeres schrijft dan ook bij het filmpje: "Van alle interviews die ik ooit heb gedaan, blijft dit de mooiste."

Roxeanne kan dan ook op veel lieve reacties rekenen. Maar wat de followers van de zangeres vooral opvalt is de reactie van Bridget onder het filmpje.

Lees ook: Rachel Hazes openhartig over ruzie met Roxeanne

Reacties

Nadat Monique, met wie Roxeanne sinds kort weer contact lijkt te hebben, een reactie plaats, laat Bridget twee hartjes onder het bericht achter.

Deze opvallende actie schiet bij volgers van Roxeanne in het verkeerde keelgat. "Goh, jij denkt bij jezelf Monique heeft weer contact met Rox, laat ik haar nu ook maar een reactie geven" en "Ja, ze moet ook van zich laten horen, heeft een bord voor haar hoofd" zijn slechts enkele verwijten die Bridget naar haar hoofd geslingerd krijgt.

Moeder Rachel

Ook moeder Rachel reageert, ondanks dat de twee op dit moment geen contact hebben, onder het filmpje van haar dochter.

Rachel liet een tijd geleden in een interview weten dat het zeer doet, omdat ze door de ruzie ook haar kleinzoon niet kan zien. "Ik mis mijn kleinzoon, ik zie hem niet! Dat doet zeer."

Bron: Shownieuws I Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws