Nieuwe Yeezy-sneakers zorgen voor hilariteit

Aha!

Lees ook

Kanye West heeft door de jaren heen al heel wat Yeezy-sneakers uitgebracht in samenwerking met Adidas. Toch weet de rapper de sneaker keer op keer een make-over te geven. Zo brengt hij nu weer een nieuwe variant van de sneaker op de markt.

Foam Runner

Kanye heeft de Foam Runner op de markt gebracht. De rapper deelde dit nieuws afgelopen zondag op Twitter met een foto van de nieuwe sneaker.

Vorig jaar werd de nieuwe variant van de Yeezy-sneakers voor het eerst gespot bij dochtertje North. Waarschijnlijk lopen nu heel veel liefhebbers ermee, want de schoen was binnen een mum van tijd alweer uitverkocht.

Lees ook: Huwelijk Kim Kardashian en Kanye West staat op instorten

Crocs

De nieuwe sneaker bemachtig je al voor 66 euro en deze is een stuk goedkoper dan andere Yeezy-sneakers. Daar leg je namelijk al gauw een bedrag van een paar honderd euro neer. De Foam Runner is gemaakt van algen.

Toch is niet iedereen even enthousiast over Kanye zijn nieuwe aanwinst en zorgen de schoenen bij veel mensen voor de nodige hilariteit. Zo worden ze door sommigen vergeleken met een paar gesmolten Crocs, een wasmand, legosteentjes en zelfs het gezicht van Freddy Krueger.

Benieuwd geworden? Bekijk hieronder de sneaker.

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook