Zien: teaser nieuw seizoen Like Monica

Het lijkt er wel op.

Lees ook

Fans van Monica Geuze kunnen vanaf 8 juli weer genieten van nieuwe afleveringen van Like Monica op Videoland. En in de teaser lijkt het erop dat de vlogger nu officieel een relatie heeft.

Teaser

In een korte teaser op het Instagram-kanaal van Videoland is te zien dat Monica een boek cadeau krijgt van Robbert, de man waar ze al een tijdje mee aan het daten is. Samen met dochtertje Zara-Lizzy pakt ze het cadeau uit en liefdevol geeft ze hem daarna een kus als bedankje. Het lijkt erop dat de twee nu toch echt een serieuze relatie hebben.

Lees ook: OMG: Monica Geuze en Danique Bossers maken nieuwe plannen bekend

Cosmeticalijn

Het is niet zomaar een boek dat de realityster krijgt. Ongeveer een maand geleden maakte Monica bekend een cosmeticalijn te starten. "Ik wilde weer iets zelf gaan starten en één van mijn grootste dromen is altijd geweest om een eigen cosmeticalijn op te zetten. Dat heeft wel vorm gekregen in deze coronatijd", vertelt ze hierover. En in het boek dat ze cadeau krijgt, kan inspiratie opgedaan worden over de verpakking van producten.

Relatie

Door het coronavirus kwam de serie na vier weken on hold te staan, maar begin mei zijn de opnames weer van start gegaan. Monica had destijds met Videoland afgesproken dat Robbert exclusief in de serie te zien zou zijn en dus niet in haar vlogs. Dat was lastig, omdat ze door corona langer haar relatie moest 'verbergen' in de vlogs. De blondine liet onlangs weten dat de kans klein is dat er nog een vervolg komt op de serie.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook