Gucci strikt model met Syndroom van Down voor nieuwe campagne

Wat is ze mooi!

Lees ook

Er is al een langere tijd een verschuiving gaande in de fashion scene. Niet alleen zien we steeds vaker plussize modellen over de runway lopen, nu verschijnt er ook voor het eerst in de nieuwe reclamecampagne van Gucci een vrouw met het Syndroom van Down.

Mascara

Het gaat hier om de 18-jarige Ellie Goldstein. Zij schittert in de nieuwe campagne van Gucci waarbij ze een nieuwe mascara promoot. De foto’s werden geplaatst op de Instagram van Gucci en in het blad Vogue Italia.

"Ik vond het modellenwerk supertof, en het was fantastisch om zo’n mooie jurk van Gucci te mogen dragen”, vertelt Ellie. "Ik ben heel trots op de fotoshoot en het resultaat, en ik hoop dat ik in de toekomst nog voor andere merken zal mogen poseren."

Lees ook: Wil je hebben: de Gucci x Disney-collectie

Moeder

Ook de moeder van Ellie is supertrots op haar dochter, laat ze weten aan Dailymail. "We zijn enorm trots op Ellie en vinden het fantastisch dat ze leuke commentaren krijgt. Ze houdt ervan om in de schijnwerpers te staan. Ze heeft veel zelfvertrouwen en kan aanwijzingen goed opvolgen."

Ellie is al drie jaar bezig met het opbouwen van haar modellencarrière en dat gaat haar tot nu toe heel goed af. Zo heeft ze ook al campagnes geschoten voor Superdrug en Nike.

Bekijk hieronder de foto van Ellie van haar campagne voor Gucci.

Bron: Telegraaf I Beeld: Gucci, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook