Keert deze acteur binnenkort weer terug in GTST?

Zou het?

Lees ook

Veel oude bekende keren terug in de soapserie Goede tijden slechte tijden. Ook bij acteur Christophe Haddad lijkt het weer te gaan kriebelen. Hij plaatste op Instagram namelijk een foto, waarbij hij mogelijk hint op een comeback in de soapserie.

Foto

Christophe, die in GTST de rol van Nick Sanders speelde, plaatste een foto op Instagram met acteur Vincent Visser, die in de soap Valentijn Sanders speelt, de zoon van Nick.

Christophe verliet in 2015 de soapserie, nadat zijn personage wraak wilde nemen op zijn vader Ludo Sanders. De wraakpoging mislukte en hij belandde in de gevangenis. Nu lijkt het er toch op dat Nick en zijn zoon Valentijn herenigd gaan worden.

Lees ook: Keert deze actrice binnenkort weer terug in GTST?

Goede Tijden, Zomer Tijden

In de nieuwe aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden zagen we wel Vincent voorbijkomen, maar was er van Christophe (nog) geen spoor te bekennen. Dus waar de twee acteurs elkaar dan wel voor zagen, blijft nog spannend.

Wie we wel zagen was de moeder van Valentijn, Charlie Fischer, die werd gespeeld door Aukje van Ginniken en Lieke van Lexmond.

Bekijk hieronder de Instagram foto van Christophe en Vincent.

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook