Bron klapt uit de school over hereniging Khloé Kardashian en Tristan Thompson

Wauw.

Lees ook

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren in Kardashian-land. Khloé Kardashian zou namelijk volgens de laatste geruchten officieel back together zijn met Tristan Thompson.

Opnieuw

De jongste van de drie Kardashian zussen brengt de quarantaine-tijd door met haar ex. En blijkbaar heeft deze tijd de voormalig love birds dichter bij elkaar gebracht en blazen ze de relatie nieuw leven in, aldus een betrouwbare bron aan People Magazine.

Khloé verbrak haar relatie met Tristan Thompson, nadat hij was vreemdgegaan met Kylie Jenner's bff Jordyn Woods. Ook toen ze hoog zwanger was, bedroog hij haar.

Lees ook: Jordyn Woods aan de leugendetector over Tristan Thompson-situatie

Nieuwe kans

De bron vertelt dat Khloé's baby daddy hard aan zichzelf heeft gewerkt en een goede vader is geweest voor dochter True. Dit feit zou de realityster blijkbaar hebben overgehaald om hem een nieuwe kans te geven. "Ze date ook met niemand anders. Tristan en Khloé hebben niet meer zoveel tijd doorgebracht samen sinds ze samenwoonden in Cleveland. Ze hebben een geweldige tijd gehad met True in LA", aldus de bron.

Een andere insider vertelde aan People dat het net leek alsof ze weer bij elkaar waren op de verjaardag van Khloé afgelopen week. Ook deelde Tristan een cheesy caption ter ere van haar verjaardag.

Bron: Daily Mail | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook