Angela Schijf doet boekje open over huwelijk

Het is niet altijd rozengeur en maneschijn.
Angela Schijf doet boekje open over huwelijk

Angela Schijf is alweer achttien jaar getrouwd met grote liefde Tom van Landuyt. En ter ere van deze mijlpaal deelt de actrice een bericht op Instagram, waarin ze een boekje opendoet over hun huwelijk.

Instagram

"Je zult mij niet horen zeggen dat het 18 jaar lang 'himmelhoch jauchzend' is geweest of dat we nu nog steeds elke minuut in elkaars ogen verdrinken. Maar ik kan je vertellen dat wij een huwelijk hebben dat echt, sterk, geleefd, liefdevol, geduldig, vergevingsgezind en hoopvol is", begint de Meisjes van Plezier-actrice.

Lees ook: Huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West staat op instorten

Reacties

De vrouw van Tom geeft aan onwijs trots te zijn op het huwelijk en vooral op hun drie dochters Bloem (15), Mensje Frédérique (13) en Marie (8).

Onder het bericht regent het positieve reacties en lovende woorden. "Van harte gefeliciteerd. Jullie zijn en blijven een prachtig koppel!", wordt geschreven. "Fijn dat je er ook eerlijk over bent. Geeft een realistische kijk op het huwelijk. Gefeliciteerd!", aldus een andere volger.

Bron: Weekend | Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8f1880cc059', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });