Leontine Borsato neemt een belangrijke beslissing

Een pittig besluit.

Lees ook

De geruchtenmolen draaide de afgelopen dagen weer op volle toeren: Leontine Borsato zou namelijk definitief afstand hebben genomen van de naam Borsato, zo vermoedt Shownieuws.

Boekpresentatie

Shownieuws had namelijk vernomen dat niet Leontine Borsato aanwezig zou zijn bij de boekpresentatie van Saskia Noort, maar Leontine Ruiters.

"Dat was opvallend. In april verscheen al een folder van een loterij waar toen ineens Leontine stond, op de plek waar altijd Leontine Borsato had gestaan", vertelt Weekend's hoofdredacteur Bart Ettekoven.

Lees ook: Leontine Bosato deelt emotionele boodschap aan Marco

Uit elkaar

Op social media heeft Leontine haar naam (nog) niet veranderd. "Wellicht dat ze dat elk moment zal gaan aanpassen, als ze zichzelf nu ook al zo laat noemen op gastenlijsten."

Eerder dit jaar liet Marco Borsato weten een break van werk te nemen. Niet veel later werd bekend dat hij en Leontine een punt achter hun huwelijk van 23 jaar hadden gezet.

Al langere tijd gingen er geruchten rond dat het niet goed zou gaan tussen de twee. Zo had Marco een affaire met pianiste Iris de Hond. Dit zou naar verluidt echter niet de enige affaire van de zanger zijn geweest.

Bron: Gids.tv I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook