Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Everon Jackson Hooi over afscheid Inge Schrama in GTST

De acteur had het er erg moeilijk mee.

Everon Jackson Hooi over afscheid Inge Schrama in GTST

Jarenlang speelden ze samen in Goede tijden slechte tijden, totdat Ingmar 'Inge' Schrama een sabbatical nam. Hoewel ze eigenlijk op ten duur weer zou terugkeren, kondigde ze vorig jaar aan dat dit van de baan is. En dat vindt Everon Jackson Hooi toch jammer...

Laatste scène

In de nieuwe aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt hij openhartig over het vertrek van de actrice.

Zo speelden de twee lange tijd een koppel als Sjors Langeveld en Bing Mauritius, waardoor ze intense en heftige scènes met elkaar hebben beleefd. "Wat ik heel vervelend vind is dat ik de laatste scène met haar heb gedraaid, niet wetende dat dit de laatste scène zou zijn. Dat is wel iets wat ik echt heel jammer vind."

Lees ook: GTST-actrice Inge Schrama heeft verdrietige mededeling

Burn-out

Hoewel het volgens Everon nu veel beter gaat met Inge, was dit een aantal jaren geleden helaas niet het geval. De actrice kampte met een burn-out, waardoor ze besloot tijdelijk te stoppen met GTST. In juli vorig jaar besloot ze om helemaal afscheid te nemen van de soap en niet meer terug te keren.

“Het is bijzonder dat ik zo lang, vanaf zo’n jonge leeftijd dit werk heb mogen doen. Ik ben echt opgegroeid bij Goede Tijden, Slechte Tijden en in die tijd is de rol van Sjors met me meegegroeid. Van meisje tot moeder. Ik voel me heel dankbaar voor deze waardevolle periode in mijn leven. Het is een intense, maar juiste beslissing. Ik verheug me nu op een nieuwe fase waarin ik andere talenten kan ontdekken en ontwikkelen”, vertelde ze toen.

Ook Melissa Drost, die Inge's personage overnam, heeft inmiddels afscheid genomen van GTST.

Bekijk *HIER* de aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden terug.

Bron: RTL | Beeld: BSR